Како црногорски “Телеком“ помаже жртвама: Не наплаћује позиве ка Непалу

  • Црногорски “Телеком” изазвао је пажњу корисника друштвених мрежа, пошто је на Фејсбуку најавио хуманитарну акцију за жртве земљотреса у Непалу. Акцију чине бесплатни позиви и смс- ови из Црне Горе

cg
Црногорски “Телеком” изазвао је пажњу јавности, пошто је на друштвеној мрежи Фејсбук, најавио хуманитарну акцију за помоћ повређенима у земљотресу који је погодио Непал. Помоћ чине бесплатни позиви и смс поруке из Црне Горе ка Непали и роминг позиве из те земљњ.

“Црногорски Телеком се придружио хуманитарној акцији чланица Дојче Телеком групе, у пружању помоћи становништву Непала, које је недавно погођено катастрофалним земљотресом. Телеком неће наплатити позиве из фиксне мреже као и позиве и смс из мобилне мреже (припејд и постпејд), из Црне Горе ка Непалу, као и роминг позиве из Непала који остваре корисници који евентуално пружају помоћ на терену“, стоји у објави на Фејсбуку.

Извор: Новости.рс

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар