ТРЕБИЊЕ: Креативци уљепшали Дучићеву улицу

  • У улици Јована Дучића данас је отворен сајам креативаца из земље и региона, који су изложили ручно рађене радове свим заинтересованим грађанима и туристима.

kreativci
Према ријечима Јасминке Kумро, иницијатора окупљања креативаца, на сајму учествује 17 излагача из Требиња, Билеће и Мостара.
„На сајму су своје радове представила и два студента Академије ликовних умјетности из Требиња. Могу се купити разни уникатни производи кућне радиности: радови насликани на стаклу, украсни накит, декупаж техника, радови у дрвету, плетени производи, природна козметика и домаћи ликери. Моја је жеља да овај сајам постане традиционалан. Надам се да ћу у томе успјети“, истакла је Kумро, додавши да је до сада имала подршку свих оних од којих је тражила, од градских власти до привредне коморе и медија.
Сајам је и продајног и хуманитарног карактера, јер се прикупља новац за наше суграђане Данијела Пудара Џају и Марка Спаића.

Д.М./ РАДИО Требиње

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар