ГАНГА ОДЈЕКИВАЛА ЗЕМУНОМ: Млади Херцеговци и у Београду заједно дочекали српску Нову годину

  • Млади Билећани прославили су синоћ дочек српске Нове године у Београду , а како другачије него уз игру и весеље. Овакав вид дочека први пут је организован, а  организатори се надају да ће  прећи у традицију и да ће следеће године успјети да окупе још више младих који живе у Београду.

Билећани су славили до зоре, а добре атмосфере није мањкало. Мјесто славља био је кафе-ресторан “ Impress“ у Земуну, а организатори посебну захвалност дугују Милораду Мишку Левкову, на домаћинском гостопримству. Изврсна храна, услуга и енергија коју је младост донијела учинили су да се ово вече дуго препричава.

За музику био је задужен DJ Вукашин Андријашевић, а у поноћ Земуном су одјекивале пјесме из Херцеговине. Ноћ за памћење обојена смијехом и весељем, а уз добру вољу и организацију, Билећани који су у Београду већ знају гдје ће се следеће године веселити.

 

 

 

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар