Удружење Требињаца „Јован Дучић“ у Београду: Заједно у још бољу 2016. годину!

Драги земљаци

Вазда поносни на свој завичај, свим житељима Требиња и општине Требиње, честитамо божићне и новогодишње празнике, уз искрене жеље за личну и породичну срећу, као и за општи напредак.

Срећни, што после тешких година, наш стари крај у миру гради своју бољу будућност, уверавамо Вас да смо спремни да Вам помажемо у остварењу постављених циљева на свим пољима, од привреде до културе. То је уосталом, један од приоритета нас Требињаца у Београду, увек наклоњеном Требињу и захвалном многим Требињцима заслужним за његов просперитрт и наредак целе Србије.
Уверени да ће 2016. бити година бољег живота у нашем старом крају и овом приликом изражавамо захвалност свима Вама, драги земљаци, који сте томе допринели.

Председник Удружења Требињаца „Јован Дучић у Београду

Жарко Ј. Ратковић

Cestitka Udruzenja Trebinjaca

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
  1. kedem isabel Reply

    Била сам повређена и сломљена када се пре 7 месеци десио велики проблем у мом браку, између мене и мог мужа. толико страшно да је случај однео суду ради развода. рекао је да више никада не жели да буде са мном и да ме више не воли. Па се спаковао из куће и натерао мене и моју децу кроз много бола. Покушао сам на све могуће начине да га вратим, после много мољења, али безуспешно. И потврдио је да је донео одлуку и да више никада не жели да ме види. И тако сам једне вечери, враћајући се с посла, срела своју стару пријатељицу која је тражила мог мужа. Дакле, објаснила сам му све ствари, а он ми је рекао да је једини начин да вратим свог мужа да посетим чаробњака ради чаролије, јер је и њему то заиста успело. Тако да никад нисам веровао у магију, али нисам имао избора него да послушам његов савет. Затим ми је дао имејл адресу чаролије коју је посетио. (драпата4@гмаил.цом) Дакле, следећег јутра сам послала пошту на адресу коју ми је дао, а чаробњак ме је уверио да ћу добити мужа за три дана. Каква невероватна изјава!! Никад нисам веровао, па је разговарао са мном и рекао ми све што треба да урадим. Онда ме је два дана, тако изненађујуће, назвао мој муж који ме није звао последњих 7 месеци да ме обавести да се враћа. Тако невероватно!! Тако да се вратио истог дана, са пуно љубави и радости, и извинио се за своју грешку и за бол који је нанео мени и мојој деци. Тада је од тог дана наша веза била јача него раније, уз помоћ точка. Зато ћу вам саветовати, ако имате проблема, контактирајте ДР АПАТА, можете га контактирати и путем гмаил-а: (драпата4@гмаил.цом) или путем ВхатсАпп-а или Вибер-а на: (+447307347648).

Оставите коментар