ЧАВИЋ: Шараба поднио оставку

  • Слободан Шараба, предсједник Градског одбора НДП-а у Требињу, поднио је оставку на ту позицију, потврдио је медијима Драган Чавић, предсједник странке.

    ndp-cavic

Чавић сматра да је тиме ријешен проблем који је настао у Требињу. Подсјећамо, представници Савеза за промјене запријетили су да ће ускратити подршку Чавићу на кандидатури за градоначеника Бањалуке ако Градски одбор НДП-а Требиње не пружи подршку Славку Вучуревићу (ПДП) за кандидатуру за градоначеника Требиња.
Чавић је за Независне новине рекао да је Шараба из формалних разлога и даље носилац листе у Требињу, зато што су истекли рокови ЦИК-а, али да у томе не види неки проблем.
Медији су објавили и да ће функцију предсједника требињског НДП-а убудуће обављати Милан Пројевић, који је био предсједник Извршног одбора странке у Требињу.
Слободан Шараба за Радио Требиње није желио да потврди информацију о својој оставци, додајући да ће „све бити познато након сједнице Градског одбора НДП-а Требиње, у понедјељак, 11. јула“.

Независне новине/Радио Требиње

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар