Чапљина забранила пролазак Требињцима

 • Kризни штаб града Чапљине донио је данас наредбу да се забрањује транзит камионима и другим привредним возилима привредних субјеката са простора града Требиња кроз град Чапљина.

Наредбу је потписао градоначелник Чапљине Смиљан Видић, који је и командант Kризног штаба.

Образложено је да се одлука доноси због забринутости узроковане вирусом корона, те сходно придржавању свих мјера и препорука надлежних органа у циљу заштите својих грађана, али и с обзиром да је град Требиње и Kризни штаб града Требиње 5. априла донио одлуку о забрани увоза робе из Чапљине којом су се снабдијевали многе трговине и тржнице у Требињу.

Kризни штаб града Чапљине донио је и наредбу да се забрањује снабдијевање продајних објеката у граду Чапљина робом поријеклом са простора града Требиња.

Kризни штаб града Требиња у прошлој седмици је донио одлуку да се свим провредним субјектима и појединцима забрањује набавка робе са подручја Чапљине због опасности ширења вируса корона.

У Чапљини је до сада девет позитивних случајева на вирус корона, а једна особа је преминула.

Срна

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору
 1. Simeun Zaklan Reply

  Sad ce sve to srediti vasa krscanska braca i sestrice milosne iz Medjugorja iz sestrinske
  bratske Crkve!

  • Odgovor

   Ne kaze se „krscanska“ nego Hriscanska „brate“.

Оставите коментар