САЈАМ ТУРИЗМА У КРАГУЈЕВЦУ: Требињцима награда за најоригиналнији простор

  • Туристичка организација Града Требиња добитник „Прве награде за најљепши и најоригиналнији простор“

001

Крагујевац је био домаћин „VII Међународног сајма туризма и сеоског туризма“ који је одржан у периоду 26-28.11.2015. године у оквиру кога су своју понуду представили бројни туристички центри, бањска и климатска лијечилишта, националне, регионалне и градске туристичке организације, туристичке агенције, представници сеоског, ријечног и ловног туризма.

Акценат сајма је био на сеоском и руралном туризму, што се може назвати најбољом специјализованом манифестацијом ове врсте у Србији.
Туристичка организација Града Требиња је представила комплетну туристичку понуду Требиња, као и привредне субјекте који се баве пружањем услуга у туризму.

002
Поред богатог промотивног материјала Туристичке организације Града Требиња (каталози, мапе, флајери, брошуре, разгледнице..) у оквиру штанда од 12 м2 представљени су и субјекти који се баве туристичком дјелатношћу: хотели, мотели, хостели, ресторани, винарије, произвођачи сухомеснатих производа, смокава и производа од смокава, меда, чаја, љековитог биља и етеричних уља, пружаоци услуга авантуристичког туризма, те произвођачи сувенира и рукотворина из кућне радиности, као и туристичке агенције.

Стручни жири који је радио у саставу: Нада Јовановић, директорица Туристичке организације Републике Српске, Павле Ђукић представник Туристичке организације Србије и Јасмина Марковић Миленковић из Градске туристичке организације Крагујевца одлучило је да у конкуренцији 120 излагача „Прва награда за најљепши и најоригиналнији простор“ припадне Туристичкој организацији Града Требиња, чиме се још једном потврдио изузетан квалитет представљања туристичке понуде на сајмовима на којима се представља Туристичка организација Града Требиња.

003

Сајамски ток манифестације сва три дана је био пропраћен различитим културно-умјетничким садржајима, промоцијама, презентацијама и бројним радионицама, стручним предавањима и трибинама које су пренијели бројни локални и национални медији и аутори бројних туристичких радио и ТВ емисија.
Штанд Туристичке организације Града Требиња је био посјећен читаво вријеме трајања сајма, а посјетиоци, туристички радници и бројни медији били су задовољни оним што Требиње може понудити.

004

С обзиром да је у посљедње вријеме у Дучићевом граду све већи број организованих излета из овог дијела Србије, остварени контакти са туристичким агенцијама и туроператерима на овогодишњем Сајму ће свакако резултирати још већим повећањем истих у наредном периоду.

Извор: Туристичка организација Требиња

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар