Вучић позван да посјети и Невесиње

  • Начелник општине Невесиње Момчило Шиљеговић упутио је позив српском премијеру Александру Вучићу да посјети ову општину током предстојећег nevesinje (1)

Коментаришући позив премијеру Вучићу, начелник Невесиња Момчило Шиљеговић каже да би то било од великог значаја за ову источнохерцеговачку општину, која је свега тридесетак километара удаљена од Мостара.
„Била би нам част и задовољство, када би премијер Србије Александар Вучић у склопу посјете Мостару дошао и у Невесиње. Тој посјети обрадовали би се посебно грађани Невесиња, који су емотивно везани за Србију и имају велико поштовање према премијеру Вучићу“, казао је Шиљеговић за портал БН.
Српски премијер 12. априла ће боравити у Мостару, гдје ће присуствовати Сајму привреде и домаћин ће му бити хрватски члан у Предсједништву БиХ Драган Човић, а имаће одвојене сусрете и са предсједавајућим Бакиром Изетбеговићем и српским чланом Младеном Иванићем.

БНТВ

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар