Ухапшен, па пуштен, народни посланик Небојша Вукановић (ВИДЕО)

У Требињу је јутрос ухапшен народни посланик Небојша Вукановић.  Како је саопштено из полицијске стабице Требиње Небојша Вукановић лишен слободе због почињених прекршаја по Закону о јавном реду и миру РС.  Наиме, он је од јутрос два пута пријављен због нарушавања јавног реда и мира.

„Прва пријава је евидентирана око 7.00 часова када је лице Н.В. вријеђало лице иницијала Б.С., предсједника Окружног суда у Требињу. Друга пријава је евидентирана око 10,30 часова када је лице инциијала Н.В. пријављено да снима лица иницијала М.Б. и Б.С., предсједнике Основног и Окружног суда у Требињу, као и да галами на Тргу слободе у Требињу. Лице, је такође, одбило да поступи по законито издатом наређењу полицијских службеника приликом лишења слободе.

О догађају је обавјештено Окружно јавно тужилаштво у Требињу. Даљи рад по наведеним пријавама је у току“ – наводи се у сопштењу полиције.

Снимак екрана (БН ТВ)

Након саслушања Вукановић је пуштен уз прекршајне пријаве. По изласку из полиције Вукановић се обратио новинарима и окупљеним грађанима.

„Ако нема правде за народ, нек нема мира за власт. Ја сам радио најсветију људску дужност тако што сам стао за врат највећој мафији коју предводе предсједници Основног и Окружног суда у Требињу“, казао је, између осталог, Вукановић.

Агенције / БН ТВ

 

 

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар