ДОДИК: Дајте да видимо ко је у праву – Вукановић или судија

  • Предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик поручио је да у случају привођења Небојше Вукановића подржава полицију, јер се не може реметити јавни ред и мир.

    Снимак екрана Н1

„Дајем подршку полицији, шта год ко рекао. Ако је полиција направила грешку, нека одговарају полицијски службеници, али ако неко нарушава јавни ред исто тако мора да одговара“, рекао је Додик Срни.

Према његовим ријечима, не може се реметити јавни ред и мир, клеветати, лагати. „Одговорност за јавну ријеч се мора вратити у јавни дискурс, а не овако, шта год коме падне на памет напада и онда каже нема слободе“, истакао је Додик.

Он је додао да треба дати подршку полицији која је обновила значајан број људи.

„Видио сам да су то млади људи и њима треба дати подршку. То је та прича, без обзира ко си и шта си, има да се примјењује закон“, истакао је Додик.

Он је навео да то што је Вукановић народни посланик има још већу одговорност, а то што мисли да овдје нешто не ваља, није доказано.

„То није истина. Истина су судске пресуде које говоре да он масовно лаже и да је он пресуђени лажов који то упорно чини и изнова добија пресуде. Није ваљда да је један судија пресудио свих 70.000 које треба да плати за лажи“, рекао је Додик.

Он је додао да је Вукановић сада нашао те људе, а према ономе што се види на друштвеним мрежама је и да је један судија, који се трудио да остане смирен, рекао да је он обична будала.

„То је судија рекао, дајте да видимо ко је у праву – Вукановић који тврди да је тај судија лопов или судија који каже да је овај будала“, рекао је Додик и оцијенио да Вукановић нема шта друго ради, па тако скреће пажњу на себе, а да је лидер СДС-а Мирко Шаровић „одмах потрчао да објашњава како је нешто угрожено“.

СРНА

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар