У Требињу до 11 сати гласала скоро трећина бирача

  • До 11.00 часова на биралиштима у Требињу гласало је 8763 или 29,87 одсто пунољетних грађана, потврдила је за Радио Требиње Жељка Ружић, предсдник Градске изборне комисије. За прва четири сата највећа излазност била је на бирачким мјестима Тини 1 у згради Новотекса, просторијама Нестро Петрола, и на биралишту у просторијама МЗ Горица.

kutija
У Билећи је у прва четири сата гласања, на биралишта изашло 2611 грађана, односно 25,96 одсто уписаних бирача.
У општини Невесиње до сада је грађанску дужност обавило 2872 или 25,33 одсто бирача, док је у Гацку право гласа искористило 27,11 одсто, што је 2214 грађана ове општине.
У Љубињу је до 11.00 часова гласало 780 бирача или 23 одсто, у Источном Мостару 53 бирача, што је 33одсто, док је у Берковићима гласачко право искористило 429 грађана или 25 одсто укупног бирачког тијела.

Гласали кандидати за градоначелника Требиња

Кандидат Савеза за промјене за градоначелника Требиња Славко Вучуревић своју грађанску дужност обавио је на бирачком мјесту у просторијама Јавне установе за одгој дјеце. На биралишту у просторијама Економске школе, јутрос је грађанску дужност обавио Лука Петровић, кандидат Савеза независних социјалдемократа за градоначелника Требиња. Обоjица кандидата јутрос су се на биралиштима захвалили гласачима што избори протичу без инцидената и што је и у првим сатима излазност Требињаца велика.
Они су, како су истакли, сигурни у изборну побједу, коју ће како тврде постићи са огромном разликом у броју гласова.

Извор: Радио Требиње

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар