Туристичка организација Требиња сумирала прошлу годину и уручила признања

  • Туристичка организација Града Требиња данас је свечано обиљежила успјешну туристичку годину – десет година постојања и 31 годину континуираног бављења туризмом.

TO

Жарко Вицо из требињске Туристичке организације истакао је да је ове године забиљежено 45 хиљада ноћења, што је за 25 % више у односу на претходну годину.
„За наредну годину имамо доста планова. Као и до сада, представићемо се на сајмовима у Србији, а највјероватније ћемо туристичку понуду нашег града презентовати и на једном иностраном сајму. Наставићемо организовати традиционалне туристичке манифестације, а неке ћемо имати прилику да видимо по први пут. Планирано је и неколико пројеката ИПА фондова“, каже Вицо.
На данашњој свечаности учествовали су локални винари, гастро понуђачи, хотелијери, медији, који су заслужни да Требиње постане познатљива туристичка дестинација, а овом приликом су уручене захвалнице и дипломе.

Извор: Радио Требиње / С.П.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар