Туристичка организација Билеће: Наши људи најбољи су промотери Билеће!

  • Туристичка организација Билеће се по други пут представила на великом међународном сајму у Београду.  Уз богату понуду промотивног материјала упечатљиве су и разгледнице које се могу наћи на овом штанду.

    bileca 04

– Трудимо се да на најбољи могући начин представимо потенцијалне наше општине. Посебна атракција је Билећко језеро које пружа велике шансе за развој риболовног туризма,  а туристи су заинтересовани и за вјерске објекте и културно-историјске споменике наше општине – каже Бранислав Чомић, стручни сарадник Туристичке организације Билећа за Слободну Херцеговину.

bileca 02
У ТО Билећа су задовољни посјетом штанду, а посебну захвалност су изразили Клубу Билећана у Београду.
– Најбољи промотери нашег туризма су људи којима је Билећа завичај. Својом носталгичном причом и емоцијама које су понијели са собом у Србију најпозитивније дјелују на околину у којој пробуде потребу да се упознају са свим оним што краси Билећу. Бог је дао да су наши Билећани добро распоређени по цијелој планети, па отуда и нада да ће нам туризам сваке године имати све боље резултате. – закључио је Чомић.

Штанд Билеће су посјетили и фудбалери Црвене Звезде који су овом приликом промовисали свој фудбалски камп на Јахорини.

 

Извор: Слободна Херцеговина
Текст: Трифко Ћоровић
Фото: Слободна Херцеговина

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Преузимање и објављивање фотографија и текстова са Слободне Херцеговине дозвољено је, уз навођење извора и линк,  само порталима који су писани ћирилицом

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар