ТРЕБИЊЕ, 4. АВГУСТ 2023. ГОДИНЕ: Промоција књиге ‘И небеса су камену на колена пала’

  • На платоу Музеја Херцеговине, у петак, 4. августа, биће промовисана књига ,,И небеса су камену на колена пала“ аутора Вукашина Лугоње.

На промоцији говоре епископ диселдорфски и њемачки г. Григорије, проф. др Вељко Брборић, пјесник Горан Лучић и Вукашин Лугоња, аутор.

,,И небеса су камену на колена пала“ је посљедња књига др Вукашина Лугоње, прим. спец. анестезиологије и реаниматологије.

Како је проф. др Вељко Брборић написао у својој рецензији, ова књига представља континуитет претходним Лугоњиним дјелима – ,,Двери душе“, ,,У добру смо добро посрнули“, ,,Може ли се од себе оздравити“. Ова књига, како каже Брборић, подијељена је на неколико цјелина од којих свака има јасан поднаслов који је поучан и који говори о Лугоњиним моралним начелима и погледима на живот.

Књига представља збирку медитативно-духовне поезије, док се на крају налазе текстови Гојка Ђога, Љубивоја Ршумовић, проф. др Јована Стриковића и проф. Славка Алексића.

Почетак је у 19.00 часова.

ХЕРЦЕГ ТЕЛЕВИЗИЈА

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар