ТРЕБИЊЦИ НА ПЕНАЛЕ ЕЛИМИНИСАЛИ ФОЧУ: На Дан Побједе против Власенице за титулу шампиона Лиге РС

  • У среду, 2. маја, одигране су утакмице полуфинала лиге Републике Српске у Београду за четврту сезону.

Прва утакмица полуфинала, Требиње – Фоча играна је у 19 часова и после веома тврде игре и неизвесне утакмице на крају је било нерешено 4 : 4. Према правилима футсала, код нерешеног резултата одмах се приступило извођењу пенала. Успешнија екипа са беле тачке била је екипа Требиња. Екипа Фоче као поражена екипа идуће среде у 19 часова играће утакмицу за треће место, а Требиње у 20 часова игра велико финале лиге РС.

У другој утакмици полуфинала састале су се екипе Власенице и Хан Пијеска. У такође потпуно неизвесној утакмици до краја, више среће и успеха имала је екипа Власенице која је поготком у последњим тренуцима победила Хан Пијесак са 3 : 2.

Утакмице полуфинала лиге Републике Српске показале су висок ниво игре и борбености а пре свега одличне организације и искрени фер плеј између играча и екипа током утакмица без обзира на тренутни резултат. Одличан приступ и одговорност свих учесника полуфинала даје нам право и обавезу да лигу РС појачамо и наставимо даље у наредном периоду. Спортски одбор изјављује пуну захвалност свим играчима и капитенима на синоћној промоцији спорта, другарства, слоге и младости Републике Српске у Србији.

У следећу среду, 09.05., у Поско Арени игра се финале лиге Републике Српске.

Распоред играња финалних утакмица лиге:

Утакмица за треће место: 19.00 часова
Фоча –  Хан Пијесак

Утакмица за првака лиге РС 20.00 часова
Власеница – Требиње

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар