Спортски сусрети ратних војних инвалида Требиња и Београда

  • Од  3. до 5. јуна у Београду ће се одржати традиционални Спортски сусрети ратних војних инвалида Требиња и Београда“ у организацији Спортског удружења особа са инвалидитетом „Нови Београд“ и Спортског удружењa ратних војних инвалида „Леотар“ из Требиња

Детаљ са једног од претходних сусрета

Манифестација се одржава наизмјенично у Београду и Требињу, а ове године ће на њој учествовати и Спортско удружење ОСИ „Вожд“ Београд, Спортско удружење ОСИ Земун и Удружење РМВИ Обреновац.

У петак, 4. јуна, одржаће се такмичења у спортском риболову у дисциплини лов удицом на пловак, са почетком у 9.00 сати, на ријеци Сави код Старог Сајмишта и стрељаштву у дисциплини ваздушна пушка, са почетком у 09.30 сати, на локацији  – Дом РВИ , Савски трг бр. 9, а подјела признања ће се одржати у 13.30 часова на сплав ресторану „Хостел Отард“ код хотела Југославија. 
У суботу, 5. јуна, биће организована заједничка пловидба Дунавом до Батајнице

Представништво Републике Српске у Србији сваке године подржава ову манифестацију.

Циљ овог програма је да се подстакне хуман однос окружења према корисницима програмских спортско-рекреативних активности и, у сарадњи са органима социјалне заштите, помогне њихова афирмација и активно учешће у друштвеном животу.
Представништво Републике Српске у Србији
ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар