Слобода Мићаловић прославила рођендан у Требињу

  • Глумица је у паузи снимања филма „На млечном путу“ од Емира Кустурице и Монике Белучи добила торту.

sloboda
Слобода Мићаловић је јуче у Требињу прославила рођендан на снимању филма Емира Кустурице, баш као што је био случај и прошле године.

Глумици је жао што није с ћеркама Милом и Вером и супругом Војином, и што данас пропушта и његов рођендан, али напомиње да има лепо друштву на сету.

– Добро се осећам, а године не бројим. Недостају ми деца, супруг, породица и пријатељи, али с овом филмском екипом ми је предивно. Ту су Моника, Куста и сви ови дивни људи, тако да мора да ми буде лепо – кроз смех нам је рекла Слобода напоменувши да нема времена за журку за свој 34. рођендан.

sloboda natasa

Наташа Нинковић у родном требињу посетила Слободу на снимању фото: Фацебоок

– Атмосфера је више радна него свечана. Ипак, сви овде знају да ми је рођендан и имаћемо малу забаву у паузи снимања, као и за сваки рођендан неког из екипе. Спремили су ми и торту. Лани смо имали увече журку у част мог рођендана, али ове године морамо да радимо – рекла је за „Блиц“ глумица, коју смо срели пред ручак, после којег је наставила снимање у требињској касарни.

Екипу филма „На млечном путу“ су током снимања посећивали и политичари, међу којима и председник Републике Српске Милорад Додик. Он је напоменуо да је уживао у друштву Кусте, Слободе и Монике.

Извор: Блиц / Д. Чоловић

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар