Слобода Мићаловић: Купујем стан у Требињу!

  • Позната српска глумица Слобода Боба Мићаловић има намјеру да у Требињу купи стан, јер је, како нам је признала, напросто заљубљена у најјужнији град Српске.

sloboda

„Кућа би ми била превелика, то треба одржавати, а ја бих овде волела долазити са породицом, на одмор, тако да би ми један мали станчић био сасвим довољан“, казала нам је Боба касно синоћ, након што је дошла са снимања из Невесиња.

Иако свако јутро, заједно са својом колегицом Моником Белучи, Кустурицом и осталом екипом „Млијечног пута“ рано одлази хеликоптером на снимање, а враћа се у касним вечерњим часовима, било јој је непријатно што смо је морали чекати, јер смо дан прије договорили разговор у ранијем термину.

„Просто ми је јако жао што сте ме толико чекали, али се снимање отегне и нема друге него да се ради“, каже ова весела дјевојка којој се умор и не примјећује од срдачног осмијеха на уснама.

Снимање јој, ипак, не пада тешко, јер ради оно што воли, а при томе јој се испунио дугогодишњи сан да глуми код Емира Кустурице, што нам је у једном давном разговору прије седам година, на снимању „Рањеног орла“, и сама признала, на шта смо је подсјетили, а чега се и сама сјетила.

„Јел да да сам вам то казала? Па, ето, остварило се и јако сам срећна, јер је Емир Кустурица режисер светског гласа са којим би сви пожелели да раде, не само због имена, већ је то напросто један такав таленат од кога се јако много учи, а Моника је, са друге стране, одлична колегица и такође глумица са великим искуством из кога се може доста научити“, објашњава Мићаловићева.

Признаје да јој кћерке много недостају, па је недавно, заједно са Моником Белучи, правила кратку паузу да их посјети у Београду, али ће и оне можда доћи у Требиње да посјете маму, јер би, како каже, јако вољела да се навикну долазити у овај град и да га заволе као што га је она завољела…

ИЗВОР: Сарансак
Фото: Народно позориште.рс

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар