ПРОСВЈЕТА У ХУМАНИТАРНОЈ АКЦИЈИ: Новчана средства за Марка Спаића

  • Српско просвјетно и културно друштво „Просвјета“ Требиње, њени органи, радна тијела и чланови уручили су новчану помоћ за лијечење нашег суграђанина Марка Спаића који болује од хемофилије, а коме је потребно 100.000 евра за операцију кољена у Словенији, као и за лијекове које би морао да узима сваки дан, а коштају 1.000 евра.

marko-spaic

Рајко Танасијевић, секретар требињске „Просвјете“ Требиње, каже да је ово прва хуманитарна акција од како је ово Друштво обновило свој рад прошле године, те да је поносан што су чланови показали да имају велико срце и да су спремни да помогну другима у невољи, што су, како је рекао, то и доказали овом хуманом акцијом.

„Надам се да ће ова наша скромна помоћ нашем Марку бар мало значити. Замолићемо и остале одборе Просвјете како у Републици Српској, Босни и Херцеговини, Републици Србији, тако и одборе који постоје у Аустрији, Француској и другим државама да се прикључе овој хуманитарној акцији и помогну Марку“, рекао је Танасијевић.

Сви они који желе да помогну Марку то могу да учине уплатом новца на жиро рачун код Рајфајзен банке: (БАМ) 16102 000 000 000 98, позив на број 092 005 133 01, на име Марко Спаић, са назнаком “за лијечење”

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар