Помозимо лијечење Марка Спаића из Требиња

  • Марко Спаић, 19-о годишњак из Требиња, од ујака је наслиједио болест хемофилију, цијели живот се бори са овом болешћу, а за ту борбу потребна су велика новчана средства, које Марко није имао. Створио се хематом на кољену и за операцију у Словенији потребно је 100.000 евра.

marko spaic
Многи су се укључили да помогну овом младићу али и сам Марко се труди да прикупи одређен дио новца. У администрацији града Требиња Марку су дозволили да под платанима отвори свој штанд са сувенирима које је сам направио па се може закључити да је овај момак осим што је храбар и велики борац изузетно и талентован. Каже нада се да ће његови радови привући пажњу и да ће успјети да их прода како би мога отићи на операцију. Скромност овога младића види се и у чињеници да никоме ко дође на штанд не говори гдје ће утрошити новце од продатих сувенира.
Позивом на број 1432 за Марка Спаића донирате 1КМ, али и ако сте у могућности обавезно свратите на његов штан и купите неки од предивних сувенира, покајати се нецете али ћете цете уцинити велику услугу овом младом борцу.

ИЗВОР: ХЕРЦЕГ ТВ

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар