Игром и пјесмом за Марка Спаића

  • Градско културно-умјетничко друштво „Алат Свислајон“ вечерас је у Културном центру приредило традиционални концерт под називом “У сусрет прољећу”, гдје је сав приход од продаје улазница намијењен је за лијечење нашег суграђанина Марка Спаића.

24

У једноипочасовном програму игром и пјесмом, осим чланова “Алата”, представили су се и њихови пријатељи културно-умјетничка друштва КУД “Јован Дучић” из Нове Гајдобре, КУД “Димитрије Туцовић” из Београда, КУД “Пива” из Плужине, КУД “Херцеговина” из Петрова Поља и АНИ “Јован Дучић” из Требиња.
Драган Мијовић, предсједник ГКУД “Алат Свислајон” каже да је ово 23 пут да организују хуманитарне концерте.

“Друштва из Требиња, али и наши гости, вечерас су играли и пјевали за нашег Марка. Надам се да ће ова наша скромна помоћ нашем суграђанину бар мало значити”, рекао је Мијовић.
Деветнаестогодишњи Марко Спаић из Требиња болује од хемофилије и већ дуже вријеме има проблем са кољеном, због чега хода уз помоћ штака.

Породица Спаић је покренула акцију прикупљања новчаних средстава за операцију у Словенији за коју је потребно 100.000 евра, а отворен је и жиро рачун у Рајфајзен банци гдје се средства могу уплатити на број 161 02 000 000 000 98, на име Марко Спаић, са назнаком “за лијечење”.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар