Промоција Требиња у Београду (25-27. јун 2021. године)

  • Поводом промотивне кампање „И овог љета ТРЕБИЊЕ ТЕ ЧЕКА“, сходно склопљеном „Протоколу о пословно-техничкој сарадњи“ између туристичких организација Требиња и Београда у периоду 25-27. јун 2021. године, уз подршку Представништва Републике Српске у Србији, биће организована промоција туристичке понуде Требиња у Београду.

Промоција почиње у петак 25. јуна у поподневним часовима и траје све до недјеље 27. јуна до 12 часова.

Током трајања промоције предвиђено је да се у оквиру 10 типских штандова који ће бити постављени код Делијске чесме у Кнез Михаиловој улици презентује туристичка понуда Требиња уз промоције и дегустације аутохтоних херцеговачких вина и производа, те пригодан културно-умјетнички програм у оквиру кога ће се сплетом традиционалних игара и пјесама из Требиња и Херцеговине присутнима представити чланови ГКУД-а „Алат Swisslion“.

Према плану централни дан промоције биће субота, 26. јун, када ће уз низ дешавања код Делијске чесме у Кнез Михаиловој улици од 10.30 до 12.00 часова бити организовано представљање за потребе креирања медијских прилога и жива укључења у програме уз прес-конференцију и изјаве, те гостовање представника Требиња у Јутарњем програму телевизија (РТС и Пинк).

Такође, истог дана у 12.00 часова најављена је посјета званичне делегације Града Београда излагачима из Требиња.

Промоција се организује са циљем представљања туристичке понуде Требиња грађанима Београда уз поруку добродошлице и позивом свима да посјете Требиње, а све у складу са слоганом кампање „И овог љета ТРЕБИЊЕ ТЕ ЧЕКА“.

Комплетан програм промоције Требиња у Београду можете погледати ОВДЈЕ

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар