Пријем код Вучуревића за најбоље требињске студенте (ВИДЕО)

  • Градоначелник Требиња Славко Вучуревић данас је организовао пријем за Марију Спаић, студента генерације Медицинског факултета Универзитета у Београду и Бојану Средановић, најбољег студента Правног факултета Универзитета у Бањалуци.

СТУДЕНТИ
Вучуревић је најбољим студентима Марији Спаић и Бојани Средановић понудио помоћ у налажењу запослења и наставку њихове каријере.

„Доктору Марији Спаић, и још за четири или пет специјализаната који имају резултате као Марија, градска управе се финансирати даље усавршавање, односно специјализацију за оне гране медицине које недостају у Требињу. С друге стране понуда је за Бојану да одради приправнички стаж у градској управи. Уколико се одлучи за градску управу она ће почети сутра да ради, а ако ипак одбије ту понуду градска управа ће јој помоћи на све друге начине“, истакао је Вучуревић.

Бојана Средановић задовољна је што у родном граду има мјеста за њен напредак. Kаже, размислиће о понуди коју је добила од градоначелника Требиња.
„Ово је један правац који би могла да идем, да останем у градској управи, али с друге стране оно што сам ја одувијек хтјела је правосуђе“, навела је она.
Марија Спаић, иако је имала понуду да остане у Београду себе види само у родном Требињу.

„Иако сам имала понуду да предајем, то ми се није допало, жеља ми је да лијечим људе и да се вратим у Требиње и не бих нигдје друго вољела да живим“, рекла је млада докторица.

Градоначелник Требиња Славко Вучуревић је данас рекао да ће градска управа Дому здравља обезбиједити бесплатну барокомору за болеснике који сваки дан путују у Фочу, као и столице за школске стоматолошке амбуланте.

 

ИЗВОР: РАДИО ТРЕБИЊЕ / Ј.В.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар