Мрдић на пријему код градоначелника Вучуревића

  •  Градоначелник Требиња Славко Вучуревић организовао је данас пријем за представнике џудо клуба „Леотар“ и балканског шампиона у џудоу Митра Мрдића.

mrdic-prijem-za-radio-1
Мрдић је прије петнаестак дана освојио златну медаљу на pрвенству Балкана за сениоре, борећи се у категорији до 83 килограма.
„Задовољство ми је и част да организујем пријем за балканског шампиона, који је на посљедњем Балканском првенству у Софији потврдио своју супериорност. Ријеткост је да је неко, као што је Митар Мрдић, врхунски спортиста, а при том и доктор наука, што његовом успјеху даје једну нови димензију“, рекао је Вучуревић.
„Џудо клуб Леотар један је од најорганизованијих и најтрофејнијих клубова у граду. Градска управа ће помоћи нашем трофејном џудисти у припремама за наредна велика такмичења, али и клубу јер је потенцијал овог спортског колектива евидентан“, истакао је Вучуревић и обећао финансијску помоћ Митру Мрдићу у припремама за значајна такмичења која га очекују у наредном периоду.
Митар Мрдић је навео да је важна подршка коју џудо клубу „Леотар“ пружа градска администрација.
„Надам се да ћемо у будућности оправдати очекивања и остварити још боље резултате“, навео је Мрдић.
Данашњем пријему присуствовали су начелник одјељења за привреду и друштвене дјелатности Зоран Милошевић и представници Џудо клуба „Леотар“.

Извор: Радио Требиње / Р.М.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар