Предузеће „ТДС Тарана“ донирало 200 пакета сувомеснатих производа

  • Предузеће „ТДС Тарана“ из Требиња донирало је Црвеном крсту Требиње 200 пакета сувомеснатих производа који ће наредних дана бити подијељени социјалним категоријама.

dav

Осим ових пакета дио сувомеснатих производа биће додијељен и Народној кухињи као и људима који су у стању потребе, а укупна вриједност донације предузећа „ ТДС Тарана“ је 10.000 марака.

Саво Тарана, власник истиче да су већ учествовали у хуманитарним акцијама током ове пандемије.

„Са нашим пријатељима смо донирали и средства за куповину једног респиратора“ рекао је Тарана.

Марица Томовић, секретар Црвеног крста Требиње је захваљујући на овој донацији истакла да ће она многа значити људима којима је оваква врста помоћи потребна. Она је истакла да су њиховим корисницима најпотребнија храна и средства за хигијену.

„Упутили смо допис нашим привредницима и ево почели су нам се јављати. Надам се да ће бити још донација, људима треба, времена су таква каква су. Град се труди и помаже колико може сваку нашу активност али на свима нама је да се, колико можемо, укључимо.“

Осим предузећа „ТДС Тарана“ Црвеном крсту Требиње помоћ за социјално угрожене категорије донирали су и“Виолета“, предузећа „Леопластик“, „Мискин“ и Тропик“.

Д.Р. /РАДИО ТРЕБИЊЕ

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар