Завичајни клуб Билећана у Србији донирао је 110 пакета помоћи

  • Завичајни клуб Билећана у Србији донирао је 110 хуманитарних пакета основних животних намирница за најугроженије становнике у овој општини који су им подијељени.

БИЛЕЋА, 14. АПРИЛА /СРНА/ – Завичајни клуб Билећана у Србији донирао је 110 хуманитарних пакета основних животних намирница за најугроженије становнике у овој општини који су им данас подијељени.

Чланови Завичајног удружења Билећана у Србији обезбиједили су 39 прехрамбено-хигијенских пакета за породице ђеце са потешкоћама у развоју, 61 пакет за пензионере и 10 пакета за чланове Борачке организације општине Билећа.

Директор Центра за социјални рад у Билећи Бранка Радмиловић захвалила је Завичајном клубу Билећана у Србији који су донирали ове прехрамбено-хигијенске производе социјално угроженим.

„Свака помоћ је добродошла, зато што ми ових дана настојимо да што више социјално угроженог становништва обиђемо и путем средстава општине или донација додијелимо им помоћ“, рекла је Радмиловићева.

Предсједник Удружења пензионера у Билећи Милан Вујовић, којима је посредством ове акције додијељен 61 пакет, истакао је да ће ова помоћ билећким пензионерима значити много јер је много њих угрожено и не могу да подмире ни најосновније потребе.

Предсједник ратних-војних инвалида Борачке организације општине Билећа Жељко Ивковић захвалио је Завичајном клубу Билећана из Србије на донацији.

„Свјесни смо да су и сами у великим проблемима током ове несреће која је задесила народ на овим просторима, тиме смо више и захвални. Упркос свим проблемима, знамо колико има угрожених и у Београду и у цијелој Србији, они су ипак нашли за сходно да нам помогну. У име свих бораца из Билеће и чланова Борачке организације неизмијерно им се и од срца захваљујем“, рекао је Ивковић новинарима.

Извор: Срна

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар