49. НОВОСАДСКИ САЈАМ ТУРИЗМА: Златна медаља ресторану „Тарана плус“

  • Још једно престижно признање долази у Требиње са Међународног сајма туризма у Новом Саду.

 

tarana

Наиме, ресторан „Тарана плус“ Стари град освојио је Велику златну медаљу за квалитет, развој винског туризма и ресторана. Знајући да је у конкуренцији било ресторана из Румуније, Аустрије, Македоније, Црне Горе, Србије, Српске, Хрватске и Словеније, ова награда за висок квалитет пружања гастрономских услуга још више добија на значају.

Велика златна медаља власнику ресторана Дејану Тарани уручена је синоћ у Мастер центру Новосадског сајма на “Вечери шампиона”, традиционалној, гламурозној свечаности која се одржава у оквиру 49. међународног сајма туризма у Новом Саду.

Власник, као и особље овог ресторана, који се налази у срцу Требиња, поносно је на остварни резултат.

„Пресрећни смо што смо били дио овог великог међународног сајма који слови као један од 10 најпрестижнијих сајамских догађаја у Европи и велику радост дијелимо због освојених признања за квалитет наших услуга. Наравно, као и свака награда са стране сваког човјека па и мене као власника награђеног ресторана чини поносним, а са друге стране и одговорним да тренутни квалитет морамо задржати и радити на новим јелима како би обогатили мени нашег ресторана, тако да сви гости поред наших традиционалних јела имају и оно што могу да нађу и широм региона. Наставићемо са усавршавањем угоститељских услуга и подизању нивоа и квалитета услуга, као и проширењу винске карте“ истиче  Дејан Тарана, власник награђеног угоститељског објекта.

„За ову љетну сезону кроз ресторан је прошло око 20.000 гостију из разних крајева свијета, претежно Руси, Турци, Црногорци, Срби, Енглези, Њемци, а сви они су у нашем ресторану уживали у домаћим херцеговачким делицијама, као и рибљим специјалитетима“, додаје Тарана.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар