НОВАК ЂОКОВИЋ: Тужан дан за православље, Митрополит Амфилохије је био наша звијезда водиља!

  • „Ми му толико дугујемо да се сећамо њега и да га са осмехом помињемо и будемо му захвални за све оно што је урадио, поготово у последње време. Он је био одважан када су се дешавале те ствари везане са СПЦ и показао је народу како се чува културно наслеђе и наша духовна баштина“

Први тенисер на АТП листи Новак Ђоковић елиминисан је са турнира у Бечу пошто је у четвртфиналу поражен од Италијана Лоренца Сонега са 2:0

Након меча, Новак је прокоментарисао виjест која је уздрмала Црну Гору и регион – смрт Митрополита Амфилохија.

„Јако тужан да за православље, Амилохије је био велики борац за православље и неко ко је био звезда водиља са српску православну цркву и српски народ у Црној Гори. Имао сам ту част да га упознам и неко време проведем поред њега и осетим ту невероватну енергију коју је он поседовао. Иако он физички више није међу нама, он ће духовно бити међу нама дуги низ година, а ми му толико дугујемо да се сећамо њега и да га са осмехом помињему и будемо му захвални за све оно што је урадио, поготово у последње време. Он је био одважан када су се дешавале те ствари везане са СПЦ и показао је народу како се чува културно наслеђе и наша духовна баштина“, рекао је Новак на конференцији за медије и потом је говорио о мечу:

„И није ми се играло, али није толико да због тога не могу да играм. Генерално ми се није играло, само сам дошао да одрадим оно због чега сам овде дошао. Враћам се сада у Србију да будем са породицом и да се што боље спремим за Лондон“, закључио је Ноле, преносе Новости.

Преузето са ИН4с

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар