НЕМА НОВЦА ЗА КОШАРКАШЕ: Билећки Хео иступа из лиге

  • Након вишемјесечне кризе данас се саопштењем огласио УО КК Хео из Билеће у коме се истиче да ће сениорска екипа иступити из лиге, као и из свих такмичења до септембра.

– Због добро познате финансијске ситуације, као и проблема са па корона вирусом због кога би клуб у наредних 12 дана требао одиграти пет заосталих  УО КК ХЕО је донио одлуку о тренутном иступању из такмичења. Сви заједно ћемо до тада настојати искористити временски оквир како би се консолидовали и у сваком смислу реорганизовали клуб- истиче се у саопштењу.

Из Хеа напомињу да ће у наредном периоду бити усмјерени на подршку младим селекцијама у којима наступа 90 дјечака, а такмичења почињу већ овога мјесеца.

– Замолили би навијаче, пријатеље и поштоваоце клуба за разумијевање. Било је и тежих ситуација које смо заједнички успјешно пребродили – истичу у Хеу уз честитке за предстојеће божићне и новгодишње празнике.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар