Вучуревић: Ниједно дијете не смије изостати са екскурзије због недостатка новца

  • Град Требиње обезбиједио је цјелокупан износ средстава за одлазак на екскурзију за седморо ученика основне и двоје ученика средње школе из Требиња, чији родитељи нису у материјалној могућности да финансирају ово путовање.

vucurevic
Новац за ексурзију родитељима ових ученика уручио је градоначелник Требиња Славко Вучуревић на јуче организованом пријему у Градској управи.
„Трошкови ексурзије за основце коштају по 350 КМ, а за средњошколце 670 КМ – исплатили смо их у пуним износима, а то није све. Позивам све грађане чија дјеца треба да иду на ексурзију, а не могу да им то приуште – врата мог кабинета су вам увијек отворена. Не смије ниједно дијете да изостане са ексурзије због недостатка материјалних средстава – јер је Градска управа спремна да издвоји довољно новца за ту намјену“, рекао је Вучуревић за Радио Требиње.
Он је подсјетио да је Град Требиње и прошле године средњошколцима који су изостали са екскурзије накнадно омогућио одлазак у Србију.

Извор: Радио Требиње / Р.С.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар