Херцеговци у Вршцу угостили Мирка Ћурића и Луку Петровића

  • У просторијама Удружења Херцеговаца у Вршцу са радошћу су дочекани градоначелник Требиња Мирко Ћурић, директор ЕРС Лука Петровић, представник компаније Swissliоn Жељко Влаховић и начелник одељења за пољопривреду града Требиња Бојан Вучуревић

Председник Удружења Херцеговаца у Вршцу Божидар Пашајлић и чланови у срдачној и братској атмосфери упознали су госте и са активностима Удружења.

Гости из Требиња су исказали радост и захвалност што Херцеговци са севера Баната негују везе са завичајем на тај начин представљају спону између два братска града, Требиња и Вршца.

У знак захвалности за допринос завичају његовим у најтежим тренуцима, градоначелник Требиња је председнику нашег Удружења поклонио монографију Града Требиња са посветом и књигу Дучићев вијенац.

Гости су домаћине упознали са ситуацијом у Требињу и источној Херцеговини, о напретку и пројектима који се остварују захваљујући залагању и сарадњи Градске управе Требиња, компаније Swissliоn, Владе Републике Српске и Владе Србије.

У времену  пандемије остаје нада да ће се плодови повезивања и слоге наставити у будућности на корист свима.

Текст и фото: Милан Дука / hercegovina.rs

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар