ХЕРЦЕГОВЦИ ПОМОЗИТЕ: Владенки Беатовић је неопходна наша помоћ!

  • Желимо да подијелимо са вама причу о Владенки Беатовић, која храбро води своју борбу против четвртог стадијума рака дебелог цријева уз неуморну подршку своје породице.

Владенка је наша Херцеговка, пожртвована мајка троје д‌јеце, жена која је цијели свој живот несебично помагала и доприносила друштвеној заједници, о чему најбоље говоре они који је познају.

Након што су терапије које прима посљедњих пар мјесеци – Соторасиб + Vectibix донекле ублажиле њено стање, и омогућиле јој комфорнији зивот, једина нада за потпуно оздрављење лежи у персонализованој вакцини која се производи у њемачкој клиници Цегат.

Ова вакцина је прилагођена специфичном типу њеног тумора и представља једини пут ка излечењу, али њена цијена од 80.000 € превазилази финансијске могућности породице. Послије шест мјесеци борбе, и коришћења биолошке терапије породица више није у стању да сама финансира ове третмане.

Апелујемо на све који су у могућности да подрже Владенку у наставку њеног лијечења и да јој омогуће шансу за дуг и квалитетан живот. Фондација коју су покренули путем GoFundMe платформе је кључна за прикупљање неопходних средстава јер вријеме брзо пролази, а потреба за вакцином је хитна.

Осим наведене платформе у процесу је отварање и рачуна Буди Хуман, а до тада постоји могућност уплате и на њен персонализовани рачун у Босни и Херцеговини или ћеркин рачун у Србији. Породица Беатовић изражава дубоку захвалност свима који пруже подршку у овој тешкој ситуацији. Ваша помоћ може да донесе велику наду и олакшање за Владенку и њену породицу.

Хајде још једном да се покажемо као Херцеговци на д‌јелу.

Линк за уплату: https://gofund.me/5591fa81
  • Рачун у БиХ: Владенка Беатовић 5674215000092044
  • Динарски рачун у Србији: Јована Беатовић 265000000605474104
ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар