Херцег ТВ од данас доступна у цијелом свијету

  • Као што је то у протеклом периоду најављивано програм Херцег Телевизије од данас је могуће пратити у цијелом свијету, чиме је по први пут омогућено да се програм наше телевизије прати изван оквира Републике Српске и региона.

net_tv_plus (1)

Усљед све већег интересовања српске дијаспоре у цијелом свијету за праћењем нашег програма менаџмент Херцег Телевизије као један од главних циљева у другој години рада истакао је почетак емитовања програма у свијету. Од данас то је и званично могуће. Сви заинтересовани који живе расељени широм свијета програм Херцег Телевизије могу пратити путем платформе „НЕТ ТВ ПЛУС“. Наш програм налази се на позицији број 33 у оквиру НЕТ ТВ ПЛУС дигиталне телевизије.
Нет ТВ Плус је дигитална телевизија путем интернета, која има за циљ да приближи домовину нашим људима широм свијета. Својом понудом, најпопуларније канала са наших простора чини лако доступним, путем интерта, било када и било гдје у свијету. Путем Нет ТВ Плус платформе програм Херцег ТВ можете пратити на својим ТВ пријемницима, рачунарима, таблетима, мобилним телефонима гдје год се налазили у свијету.
Све детаље у вези са кориштењем ове платформе можете добити ОВДЈЕ.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар