Градско позориште Требиње на Данима Српске у Србији

  • Глумци Градског позоришта Требиње наступају на овогодишњим, шестим „Данима Српске у Србији“, а публици у три града представиће најновија остварења из властите продукције – представе „Слуге“ и „Сумња“.

Представу „Слуге“, у којој играју Дарко Куртовић, Весна Ђурић и Јефимија От, одиграће вечерас у Инђији, а овај комад, који је рађен по тексту Жана Женеа, а у режији Жељка Милошевића, синоћ је изведен у Смедеревској Паланци.

Опширније са гостовања у Смедеревској Паланци у видео материјалу портала „Паланка данас“.

Копродукцијску представу „Сумња“, у којој глуме младе снаге Градског позоришта и Културне сцене „Мале ствари“ извешће сутра у Крушевцу.

У комаду који је рађен по текстовима Самира Садиковића, Биљане Србљановић и Милене Де Поло играју: Митар Милићевић, Анастасиа Андић, Сара Попадић, Јована Анђелић, Милица Салата, Кристина Пејдо, Милана Нинковић и Маја Шошо.

„Дани Републике Српске у Србији“ почели су прије два дана, а циљ ове манифестације је представљање потенцијала Српске и учвршћивање веза између српског народа са обје стране Дрине.

Д.Р. – РАДИО ТРЕБИЊЕ

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар