Бранка Kатић специјални гост на „Данима Небојше Глоговца“

  • У Требињу, родном граду легендарног српског глумца Небојше Глоговца, данас почиње манифестација посвећена њему у част – “Дани Небојше Глоговца“.

Фестивал отвара специјални гост, а то је ове године глумица Бранка Kатић. Супруга Небојше Глоговца Милица открива за ТВ Прва да је све спремно и да почињу дани Небојше Глоговца у име и част његовог рођендана који је 30. августа.

„Све се дешава на отвореном. Захтевамо поштовање свих мера: да гости носе маске, дезинфекцију руку, поштовање дистанце. Изложба која је била предвиђена за галеријски простор пребачена је на дигитално па је на ЛЕД екрану на Kултурном центру да је виде сви посетиоци Требиња“.

Његова колегиница Бранка Kатић каже да је за њу посјета Глоговчевом родном граду и цијела та манифестација јако дирљива.

„Само најлепша сећања имам на сваки сусрет са Небојшом. Оно што је у мени увек будио је радост и неку невероватну лакоћу заједнилког рада и дружења. Мислим да ће пројекција филма бити и лепа и тешка. Ту смо да чујемо светло које смо са њим делили“.

Kатићева је открила да јој је филм који ће бити приказан у Требињу „Убиство с предумишљајем“ најмилији.

„Неке сцене које смо успели да изнедримо чине и дан данас да се јежим. Понета сам љубавном причом коју смо успели да дочарамо и Небојша и ја смо се знали већ 10 година када смо снимали тај филм и негде смо се већ у душу волели. Ништа није било неприородно, ништа на силу. Добро смо сарађивали и били смо компатибилни као глумци и то је нешто што се осећа“, констатовала је Бранка.

Извор: B92

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар