ТРЕБИЊЕ НА ДАНИМА СРПСКЕ У БЕОГРАДУ: Промоција аутентичног духа Херцеговине

  • Туристичка организација града Требиња представила је туристичку понуду и потенцијале југа Херцеговине грађанима Београда и Новог Сада, у оквиру манифестације „Дани Српске у Србији“, коју од 19. од 23. октобра организује Представништво РС у Србији, у сарадњи са Владом Републике Српске.

    to

Како је саопштено из Туристичке организације, Требиње је представљено у оквиру заједничког штанда који је 19. октобра био смјештен на простору испред Градске куће у строгом центру Новог Сада, а 20. октобра у Кнез Михајловој улици у Београду, а Новосађанима и Београђанима дијељен је промотивни материјал Туристичке организације и привредних субјеката који се баве пружањем услуга у туризму.

„На штанду су такође били изложени разноврсни сувенири и производи кућне радиности, а посјетиоци штанда су имали прилику дегустирати сухомеснате производе, вина и мед познатих требињских произођача, чиме су били у прилици осјетити ‘аутентичан дух’ Херцеговине и Требиња. У оквиру представљања наступили су и чланови ГКУД Алат ‘Свислајон’ из Требиња, који су изворним народним стваралаштвом, пјесмама, играма и обичајима Требиња и Херцеговине у великој мјери обогатили програм манифестације“, кажу у Туристичкој организацији града Требиња.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар