Гачанима само бод: Судија и голман гостију спријечили побједу

  • Фудбалери Младости су отворили такмичење у Другој Лиги група „Исток“ у утакмици против имењака из Рогатице.

fudbal-580x333
Након 90 минута занимљиве игре утакмица је завршена неријешеним резултатом 0:0. Велики број прилика нису искористили фудбалери домаће Младости. Гости из Рогатице имали су међу својим стативама веома расположеног голмана Јоловића. Домаћин је у 30. минуту био знатно оштећен, јер је помоћни судија Ступић поништио чист гол Дејана Лоза, сигнализирајући непостојећи офсајд послије краћег колебања. Једини је он видио нападача Младости у недозвољеној позицији.
У 89. минуту након старта на домаћем играчу Дракулу у шеснаестерцу гостију пиштаљка судије Бутулије је остала нијема. Чини се да је домаћин оштећен и у овом случају за недосуђен пенал. Када се све сабере био је то један добар меч, а подмлађеним тим домаћина показао је да има квалитет што ће се видјети у наредним утакмицама.Касни почетак припрема и неиграње три првотимца због картона и повреда утицали су на коначан исход утакмице.
Младост (Г): Гузина, Лозо, Мрковић, Мастиловић (од 62. мин. Сушић,од 85. мин. Гузина), Петковић, Салатић, Дракул, Пушара, Авдаловић (од 74. мин. Бјелогрлић), Шиљеговић,Ћеранић.
Младост (Р): Јоловић, Балчаковић, Живковић, Обрадовић (од 80. мин.Бјелаковић ), Ћаћић ,Тадић, Росић, Клисура, Михајловић (од 60. мин.Ђуровић), Нерић, Јањић.
У наредном 2. колу Првенства РС које се игра у недељу 23.aвгуста са почетком у 17:00 часова фудбалери Младости гостују код екипе ФК „Јединство“ из Бродца.

ИЗВОР: ОПШТИНА ГАЦКО

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар