НОВИ ГРАДОНАЧЕЛНИК ЛУКА ПЕТРОВИЋ: Требињци нисте погријешили, очекивао сам ову побједу!

  • Симпатизери Савеза независних социјадемократа и коалиционих партнера окупили су се вечерас на платоу испод требињских платана да прославе изборну побједу Луке Петровића, који ће бити градоначелник Требиња у наредном четворогодишњем мандату.

dejana2
„Захваљујем се свим Требињцима који су у огромном броју изашли на биралишта и на најдемократскији, миран начин одлучили да промјене лoкалну власт, да изаберу мене као градоначелника и на томе сам им неизмјерно захвалан. Нису погријешили, видјеће да ће све што је речено бити и урађено. Платформа није писана ради ријечи него да би радили и то је наш задатак за будуће четири године. Хвала им на достојанству, хвала им на саборности и на јединству и ми очекујемо у наредним данима апсолутну већину. Очекивали смо ову побједу, није за нас било изненађење“, истакао у изјави за медије Петровић, који се придружио присталицама на слављу.

Према резултатима Изборног штаба СНСД-а, Петровић је освојио 2.800 гласова више од противкандидата Славка Вучуревића.

С.П. / Радио Требиње

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар