ДОДИК ЗАПЈЕВАО НА КОНТРАПРОТЕСТУ: Не може нам нико ништа! (ВИДЕО)

  • “Не може нам нико ништа, јачи смо од судбине, могу само да нас мрзе они што нас не воле…” запјевао је стари хит предсједник РС Милорад Додик и уједно јасно поручио опозицији. Грмило је на Тргу Крајине, што од пјесме, што од порука које су присталице владајуће коалиције дочекале овацијама. Посебно оне Милорада Додика.

milorad-dodik1

“Морамо да се боримо за државу. Наша држава је РС. Не интересује ме нико, ни бјелосвјетски хоштаплери, који кажу да РС није држава. Она ја држава!”, поручио је Милорад Додик, предсједник РС.

Била је то порука и онима који су били на протесту опозиције, 500-нак метара даље. “Они су наши пријатељи, суграђани, кумови и браћа”, рекао је Додик и додао: “Али су у заблуди.”

“Бранимо данас не само РС, бранимо је и од унутрашње издаје. Издаја је кад одете у Сарајево и климате главом умјесто да кажете да не може”, нагласио је Милорад Додик.

Додику су се придружили и главни коалициони партнери. Марко Павић и Петар Ђокић дочекани су громогласним аплаузима. И уз повике ”Не дамо Српску”!

“Нама је у аманет дато да сачувамо и чувамо. И то је наш задатак. Зато смо се скупили од Новог Града до Требиња да покажемо да нам је РС света”, рекао је Марко Павић,лидер ДНС-а.

“Данас смо се окупили да још једном цијелом региону кажемо да РС није баук од кога се требају плашити, да РС није страх за било кога, РС је љубав, она велика и највећа којој смо посвећени”, ријечи су Петра Ђокића, лидера Социјалистичке партије упућене окупљенима.

“Тако и треба да буде”, поручио је син Ратка Младића – Дарко. Кад је стао за говорницу, маса је скандирала име његовог оца. Дошао је, како рече, да пошаље поруке мира и очувања Српске без подјела.

“Данас је сачувана слобода РС и мир. Ми смо већ побиједили сви јер смо показали да неће да удари брат на брата опет.Јер се непријатељ у ђавола пресвукао и научио да на нови начин обара државе без испаљеног метка”, порука је Дарка Младића, сина Ратка Младића.

То овдје неће проћи, одзвањало је са Трга Крајине. Као и поруке подршке Србији, како је рекао Додик, поред Српске, једине државе српског народа.

Зато је заједно са окупљеном масом скандирао:”Србија, Србија…”

 ИЗВОР: АТВ

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар