Девета Клупска изложба фотографија: Прве награде Душану Вуковићу и Јовану Видаковићу

  • У Галерији Културног центра вечерас је отворена 9. Клупска изложба фотографија чланова Фото-кино клуба Требиње, на којој је представљен годишњи избор радова чланова друштва, а аутори најбољих фотографија награђени дипломама.

carobna-suma

„Чаробна шума“ Душана Вуковића, прва награда за колор фотографију

starina

Најбоља монохром фотографија: „Старина“ Јована Видаковића, снимљена на отварању Равногорског парка у Билећи

Аутор најбоље колор фотографије требињског Фото-кино клуба је Душан Вуковић, друга награда припала је Нинославу Илићу, а трећа Жељку Кеку Будимиру.
У категорији монохром фотографија прву награду освојио је Јован Видаковић, другопласирана је фотографија Душана Вуковића, а трећа Нермина Смајића.
Фотографије Радоја Елеза, Славише Томановића и Славенка Вукасовића награђене су похвалама.
Предсједник Фото-кино клуба Требиње Славенко Вукасовић каже да је за Девету клупску изложбу одабрано 87 фотографија 18 аутора, које ће посјетиоци Галерије Културног центра бити у прилици да погледају и у наредних 15 дана.

Он је најавио да ће завршни програм Требињских дана фотографије бити изложба радова насталих на позоришним представама овогодишњег Фестивала фестивала, која ће под називом „Фестивал оком камере“ бити приређена посљедње вечери 59. смотре драмског аматеризма региона, у петак, 31. јула.

Извор: Радио Требиње / Р.С.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар