ЋУРИЋ: Требиње водимо ка бољем

  • Мирко Ћурић, кандидат СНСД-а за градоначелника Требиња на предстојећим пријевременим изборима изјавио је да своје дјеловање током предизборне кампање неће заснивати на мржњи већ на раду и досадашњим резултатима коалиције окупљене око СНСД.

„Нама није битно име, поштујемо све противкандидате, нама нико не смета. Ми се доказујемо радом, народ је рекао своје још на општим изборима у октобру ове године. У 2019. години настављамо са започетим пројектима, имамо планове за нове. Не желимо да се наша кампања заснива на мржњи, на дјеловању које Требиње не води у правом смјеру“, рекао је Ћурић.

Додаје да је значајно што Требиње има подршку и са државног и ентитетског нивоа.

„Требиње има прилику да има подршку и са државног и са ентитетског нивоа. Наравно, ту је и подршка Владе Републике Србије, тако да са свим тим пројектима у наредном периоду водимо Требиње ка бољем“, каже Ћурић, који је и вршилац дужности градоначелника Требиња.

Кандидат коалиције окупљене око СНСД додаје да ће кампању конципирати на разговору са грађанима Требиња а не на организовању јавних трибина.

Конкретније планове за предизборну кампању, каже, изнијеће у за то законом предвиђеном року, који почиње 2. фебруара.

„Вријеме је празника, зна се кад је вријеме кампање. Оставимо све то што имамо да кажемо – да саопштимо током кампање, да пустимо овај народ да проведе празничне дане у кругу породице“, рекао је Ћурић.

Радио Требиње

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар