ЗАВРШЕН ОК ФЕСТ: На Тјентишту више од 30.000 посјетилаца

  • Пети Нектар ОК фест завршен је синоћ на Тјентишту.

 

Током три дана фестивала око 30.000 посјетилаца имало је прилику да ужива у наступима врхунских имена свјетске и домаће музичке сцене, пројекцији филмова под отвореним небом, промоцији књига, рафтингу, планинарењу и многим другим чарима које нуде ОК фест и Национални парк Сутјеска.

Посљедњег дана фестивала у кампу су наступили Ортодокс Келтс и Ритам нереда, а на главној бини Елементал, Сарс и Рудиментал.

Забава је окончана на Афтер парти стејџу уз Васила Хаџиманова.

Током три дана, на исто толико фестивалских бина, смјењивала су се врхунска имена регионалне и свјетске музичке сцене. Преко 19 сати музичког програма свакога дана, у комбинацији са адреналинским садржајима рафтинга и планинарске шетње, уз посјете неким од најљепших видиковаца и предјела у овом националном парку, мало којег посјетиоца је оставило равнодушним, навели су организатори.

Тјентиште је током три фестивалска дана било средиште окупљања не само заљубљеника у добру музику, провод и дружење, већ и мјесто окупљања љубитеља природе.

Пети Нектар ОК фест је богатим садржајима, програмом и музиком и ове године учинио Национални парк Сутјеска епицентром најбољег провода у региону.

РТРС

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар