Требињска борачка организација изабрала ново руководство

Требињска борачка организација изабрала ново руководство

За делегате у Скупштину БОРС-а изабрани су Светозар Аћимовић и Анка Пешикан – испред породица погинулих бораца.

Претходно, на сједници Скупштине ГБО Требиње, одржаној 27. јуна, за предсједника Скупштине Градске борачке организације Требиње изабран је Дејан Бодирога, а за потпредсједнике Далибор Даковић – испред породица погинулих бораца и Максим Мракић – испред ратних војних инвалида.

Верификовани су мандати 50 чланова скупштине који су бирани у 18 мјесних одбора, као и делегати испред РВИ и ППБ.

За чланове предсједништва изабрани су: Драган Добранић, Илија Мастиловић, Милан Милојевић, Милисав Пендо, Перица Вукаловић,  Ранко Петијевић, Србо Шкеро, Драгомир Анђелић, Небојша Милишић, Драган Лончар, Драган Јелић, Милан Мијановић,Светозар Аћимовић, Максим Мракић (РВИ) и Далибор Даковић (ППБ).

У саопштењу Градске борачке организације наведено је да су сви чланови предсједништва борци прве категорије, осим  једног члана који је у рат отишао са  16 година и борац је друге категорије.

 „Борци су приликом избора показали велику одговорност и већину одлука донијели једногласно, с чим су се издигли изнад свих политичких дешавања. Овим смо показали да јединство које смо имали деведесетих година када смо стварали Републику Српску и данас постоји међу нама, а то је једини пут да се побољша положај бораца и породица погинулих бораца у друштву“, наведено је у саопштењу Градске борачке организације Требиње.

Радио Требиње

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстовe са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да преносе само они сајтови који користе српско писмо
О аутору

Оставите коментар
* Закон о јавном информисању – члан 38: Забрањено је објављивање идеја, информација и мишљења којима се подстиче дискриминација, мржња или насиље против лица или групе лица због њиховог припадања или неприпадања некој раси, вери, нацији, етничкој групи, полу или због њихове сексуалне опредељености, без обзира на то да ли је објављивањем учињено кривично дело.

Мишљења изнијета у коментарима приватно су мишљење аутора коментара и не представљају ставове редакције Слободна Херцеговина