Требињска борачка организација изабрала ново руководство

За делегате у Скупштину БОРС-а изабрани су Светозар Аћимовић и Анка Пешикан – испред породица погинулих бораца.

Претходно, на сједници Скупштине ГБО Требиње, одржаној 27. јуна, за предсједника Скупштине Градске борачке организације Требиње изабран је Дејан Бодирога, а за потпредсједнике Далибор Даковић – испред породица погинулих бораца и Максим Мракић – испред ратних војних инвалида.

Верификовани су мандати 50 чланова скупштине који су бирани у 18 мјесних одбора, као и делегати испред РВИ и ППБ.

За чланове предсједништва изабрани су: Драган Добранић, Илија Мастиловић, Милан Милојевић, Милисав Пендо, Перица Вукаловић,  Ранко Петијевић, Србо Шкеро, Драгомир Анђелић, Небојша Милишић, Драган Лончар, Драган Јелић, Милан Мијановић,Светозар Аћимовић, Максим Мракић (РВИ) и Далибор Даковић (ППБ).

У саопштењу Градске борачке организације наведено је да су сви чланови предсједништва борци прве категорије, осим  једног члана који је у рат отишао са  16 година и борац је друге категорије.

 „Борци су приликом избора показали велику одговорност и већину одлука донијели једногласно, с чим су се издигли изнад свих политичких дешавања. Овим смо показали да јединство које смо имали деведесетих година када смо стварали Републику Српску и данас постоји међу нама, а то је једини пут да се побољша положај бораца и породица погинулих бораца у друштву“, наведено је у саопштењу Градске борачке организације Требиње.

Радио Требиње

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар