НОВО РУКОВОДСТВО НА НОВОЈ АДРЕСИ: Милан Ковач предводи Уједињену Српску у Тренињу

  • Милан Ковач нови је предсједник Градског одбора Уједињене Српске Требиње.

 

Ово је данас одлучила изборна скупштина требињске Уједињене Српске, која је изабрала и 25 чланова новог Градског одбора, те делегате за велику изборну скупштину странке, која 19. маја бирати нови Главни одбор и предсједника Уједињене Српске.

Као кандидат свих мјесних одбора странке Ковач је добио једногласну подршку скупштине.

Он истиче да је преостало да се проведу избори у активима младих и жена, чиме ће бити комплетиран изборни процес у требињском одбору ове странке.

„У протекла два мјесеца урадили смо заиста добар посао – Уједињеној Српској у овом периоду приступило је више од стотину нових чланова, што нам даје наду да ћемо у наредном периоду постати препознатљива политичка снага не само у Требињу, него и у Херцеговини и шире“, истакао је Ковач.

Скупштини је присуствовао и потпредсједник Уједињене Српске Милан Петковић, који је истакао да странка може бити само поносна на требињски градски одбор, јер га чине претежно млади људи, који имају и политичког искуства – али прије свега енергију да Требињу донесу нешто ново и боље.

Свечано су отворене и нове просторије Градског одбора Уједињене Српске, у улици Меше Селомовића у центру града.

Р.С. / РАДИО ТРЕБИЊЕ

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар