Слободна Херцеговина » Савез општинa: Херцеговци се морају пробудити!

Савез општинa: Херцеговци се морају пробудити!

  • Извршни савјет Савеза општина Источне Херцеговине данас је у Брковићима одржао 51. редовну сједницу. Херцеговина мора да напредује закључци су шест начелника општина ове регије.

bekovici 1

„Савез општина Источне Херцеговине није политичка организација како је представљају неки медији већ уједињена регија“, рекао је данас у Берковићима предјесдник овог савеза Ненад Абрамовић.
Расправљало се о нацрту буџета Савеза општина Источне Херцеговине, усвојена је и стратегија развоја ове регије али упућена је и иницијатива према Влади РС. Буџет овога савеза у наредном периоду биће непуних 100.000 КМ. Начелници који су били присутни оптимисти су и виде бољу будућност ове регије. Сви су се сложили да их власти заобилазе и да морају сами да преузму све иницијативе за боље сутра.

Сједници су присуствовали представници оштина Гацко, Љубиње, Невесиње, Источни Мостар, Берковићи и представник Града Требиња. На састанку се није појавио нико од представника општине Билећа јер и начелник ове општине сматра да је у питању политичка организација. Абрамовић их је позвао да се и они укључе у борбу за промјену стања у Источној Херцеговини.
Херцеговци се морају пробудити, морају урадити све да се прекине пракса да их сви заобилазе у широком луку закључили су први људи општина Источне Херцеговине.

Извор: Херцег.тв/ Бојан Носовић

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстовe са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да преносе само они сајтови који користе српско писмо

Оставите коментар
* Закон о јавном информисању – члан 38: Забрањено је објављивање идеја, информација и мишљења којима се подстиче дискриминација, мржња или насиље против лица или групе лица због њиховог припадања или неприпадања некој раси, вери, нацији, етничкој групи, полу или због њихове сексуалне опредељености, без обзира на то да ли је објављивањем учињено кривично дело.

Мишљења изнијета у коментарима приватно су мишљење аутора коментара и не представљају ставове редакције Слободна Херцеговина