ЗРЕЊАНИН, 5. МАРТ: Наташа Нинковић, Драган Бјелогрлић и Бранимир Брстина гости на Академији и сијелу Херцеговаца

  • Удружење Херцеговаца потомака и пријатеља Херцеговине у суботу 5. марта 2016 у 18 часова у народном Позоришту „Тоша Јовановић“ у Зрењанину организује Академију посвећену колонизацији и досељавањима

zr

У Зрењанину, у суботу 5.марта 2016. у пригоди традиционалног окупљања на СИЈЕЛУ ХЕРЦЕГОВАЦА, уприличили смо и СВЕЧАНУ АКАДЕМИЈУ којом обележавамо седам деценија од колонизације и досељавања.
Као људи са два завичаја, у сталном трагању за идентитетом, где се стари завичај отима, а нови се неда, из бијелог грла поручујемо: Пристали смо на сеобе, али не прихватамо деобе!
Заслужујемо, стога, и Ваше руке топлину, а Ваше осећање обавезе да сте са нама остаје нам за подршку незаборавну!
 Учесници: Милан Мицић, Наташа Нинковић, Драган Бјелогрлић, Бранимир Брстина, Тома Курузовић, Перо Зубац, Угљеша Шајтинац, Стеван Бугарски, Небојша Кундачина, хор Свети Серафим

Сценарио и режија: Јасмина Стојиљковић

По завршетку Академије одржаће се традиционално саборно сијело у 20.00 часова у хотелу „Војводина“.

Због огромног интересовања за овај догађај, апелујемо да не чекате последњи тренутак за куповину карата (2.000 динара).

Резервације и све информације могу се добити на број +381 64 81 38 015 (Рајко Бјелица) или на + 381 60 614 69 67 (Биљана Ружић).

Akademija

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар