Заједно смо јачи: Херцеговино, ХВАЛА!!!

  • Протеклу недељу ћемо памтити по стресовима и узвраћеној љубави

Layout 1

 

Почело је преласком на ћирилицу која није била нимало једноставна, али све се срећно завршило и са поносом смо констатовали да је СХ тако постала други сајт у завичају чија је основна платформа- ћирилична.

Три дана касније на фејсбуку хакован је профил Слободне Херцеговине.

Без жеље да тражимо онога ко је ово урадио и нагађамо потенцијалне мотиве, подсетићемо да је недавно на сличан начин оборен и профил СНД Пребиловци. Можда је све случајно, можда и није, тек онај ко нас је рушио заправо нам је помогао.

У жељи да у критичним тренуцима изађемо јачи, отворен је нови профил, али је формирана и фејсбук група Слободна Херцеговина. Урадили смо то у нади да ћемо окупити људе који су и до сада пратили портал, али овакав одзив нико није очекивао.

Одазвали су се многи Херцеговци и пријатељи Херцеговине са свих мердијана.

За мање од 24 сата група је окупила 1.906 чланова. 

Наравно, поставља се питање како је могуће да сајт за годину и по дана скупи 1.400 лајкова, а онда за 24 сата окупи готово 2.000 чланова.

Многи су нам делили савете да кампања на друштвеним мрежама мора бити агресивнија, да не би било лоше уложити новац у промоције, „јер сви то раде.“

Улагали смо љубав без калкулација. Претходна 24 сата  дала су одговор шта Херцеговци и пријатељи Херцеговине мисле о овом порталу.

Хвала свима, велика је част и обавеза још већа.

 

Слободна Херцеговина
за све оне којима је завичај у срцу 

 

 

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар