Моника Белучи купује плац за породичну кућу у Требињу

  • Холивудска дива одушевила се лепотама Херцеговине током снимања филма „На Млечном путу“ и разгледала плацеве који су на продају

Layout 1

извор: Курир
Аутор: Љиљана Станишић

Славна холивудска глумица Моника Белучи купује плац у Требињу на коме планира да сазида кућу, открива Курир.

Једна од најлепших жена света, која игра главну улогу у филму Емира Кустурице „На Млечном путу“, током снимања овог остварења била је очарана лепотама Босне и Херцеговине. Због тога, како сазнајемо, она жели да сагради викендицу у којој ће моћи да се одмара далеко од очију јавности.

– Имао сам ту част да упознам славну глумицу и да с њом кратко поразговарам. Рекла је да је одушевљена Требињем и околином, као и то да би волела на овим просторима да има свој кутак у коме би могла да ужива са ћеркама Девом и Леоном. Посебно јој се свиђа природа, али и људи из нашег краја, који су према њој били веома срдачни. Рекла је да би могла овде једног дана и да живи – открива Драган М., мештанин, који је статирао на снимању у Требињу.

– Врло лако може да се догоди да ускоро купи плац јер је већ разгледала неколико имања која су на продају. Ако се одлучи на тај корак, верујем да ће јој Кустурица помоћи да одабере најбољу локацију јер Моника веома цени његово мишљење – закључује Драган.

Иначе, није само Моника та која жели да има нешто своје у овом делу Републике Српске. Фолк звезда Сека Алексић одавно мерка да постане власник хотела „Платани“ у строгом центру Требиња, који је у власништву Епархије захумско-херцеговачке и приморске. Она је спремна да постане нова власница и да искешира чак 4.000.000 евра за ову луксузну некретнину.

Прослављени спортиста и рођени Требињац Дејан Бодирога саградио је у свом граду спортски камп који носи његово име, а који на овом месту већ десет година окупља младе кошаркашке таленте из свих крајева света.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар