ТУГА У БЕРКОВИЋИМА: Дводневна жалост поводом смрти оца и сина

  • У општини Берковић проглашена је дводневна жалост поводом трагичног догађаја у којем су животе изгубили Ранко Ђурица /51/ и његов петнаестогодишњи син.

Одлуку о проглашењу дводневне жалости донио је начелник општине Берковић Ненад Абрамовић.

У дане жалости на зградама свих јавних институција заставе ће бити спуштене на пола копља, а на јавним мјестима неће се одржавати програми јавног, културног и забавног карактера.

Радио Берковићи и други медији са подручја општине Берковићи дужни су своје програмске садржаје прилагоде данима жалости.

„Општина Берковићи и њени грађани изражавају саучешће и саосјећају са породицом страдалих због њиховог тешког губитка“, објављено је на сајту општине Берковић.

Раденко Ђурица и његов петнаестогодишњи син, чија су тијела јуче пронађена у напуштеној кући у мјесту Хатељи, општина Берковићи, страдали су од активирања експлозивне направе, потврђено је Срни из Окружног јавног тужилаштва у Требињу.

Портпарол тужилаштва Срђан Вукановић рекао је да је извршен увиђај и да су на лицу мјеста пронађене двије кашике од ручних бомби и још једна неексплодирана ручна бомба.

СРНА

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар